Mansur Yavaş İki Yıl Önce Nikahını Kıymıştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş'ın kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş, hayatını kaybetti. Yavaş kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Sosyal medya hesabından Yavaş ailesine başsağlığı dileyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, "Mansur Başkanımıza, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 56 yaşındaki kardeşi Sabri Yavaş, bir süredir boğuştuğu kanser hastalığı nedeni ile durumunun ağırlaşmasının ardından hayatını kaybetti. Sabri Yavaş'ın vefatı başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

1,5 YILDIR KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU

1,5 yıldır özel hastanede kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş'ın cenazesi, hastane morgundan alınarak memleketi olan Ankara Beypazarı ilçesine götürüldü. Sabri Yavaş için ikindi namazı sonrası Cemil Ercan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU DA KATILDI

Başkan Yavaş, cenazede taziyeleri kabul etti. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri, belediye başkanları ile çok sayıda kişi katıldı. Kılıçdaroğlu ve Akşener de Mansur Yavaş'a taziye dileğinde bulundu.

İMAMOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu da Sabri Yavaş'ın vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. İmamoğlu paylaşımında, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'a Allah'tan rahmet; Mansur Başkanımıza, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.



NİKAHINI AĞABEYİ KIYMIŞTI

Mansur Yavaş 2019 yılında kardeşi Sabri Yavaş'ın nikahını kıymıştı. Mansur Yavaş'ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart'ta CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz'le evlenmişti.
 

mansur yavaş mansur yavaş kimdir mansur yavaş kaç yaşında mansur ark mansur yavaş nereli